Testikaupan luominen

Ennen kuin voit luoda testikaupan, sinulla täytyy ollaShopify-yhteistyökumppanitili.

Vaiheet:

1. Klikkaa Partner Dashboardissa valintaaKaupat.
  2. ValitseLisää kauppa>Luo testikauppa.
  3. ValitseTestikaupan käyttö-osiossaLuo kauppa asiakkaalle.
  4. KirjoitaKaupan tiedot-osioon asiakkaan kaupan nimi.

5. Valitse maa tai alue, jossa asiakkaan yritys sijaitsee. Näitä tietoja käytetään oletusarvoisten toimituskulujen määrittämiseen ja alueella käytettävissä olevien sovellusten suosittelemiseen.

6. Klikkaa valintaaLuo testikauppa.

Kun olet saanut testikaupan valmiiksi, voitluovuttaa sen asiakkaalletaiarkistoidasen.

Vinkki: Kun kehität kauppaa asiakkaalle, tee kehitystyö mahdollisimman pitkälle, ennen kuin siirrät omistajuuden.

Lisatietojatestikauppojen ominaisuuksista ja rajoituksista.

Seuraava:Opi Shopify-kaupan luomiseen liittyvät perusasiat