Opprette en utviklingsbutikk

Før du kan opprette en utviklingsbutikk, må du opprette enShopify-partnerkonto.

Steg:

1. Logg påpartnerinstrumentbordet.
  2. Klikk påButikker.
  3. Klikk påLegg til butikk.
  4. Ibutikktype-delen velger duutviklingsbutikk.
  5. Ipåloggingsinformasjonsseksjonenangir du navnet på butikken og passordet du skal logge inn med. Det standardinnstilte brukernavnet er den samme e-postadressen som er knyttet til partner-instrumentbordet, men du kan endre brukernavnet hvis du vil.
  6. IButikkadresse-seksjonen angir du kundens adresse.
  7. IButikkformål-seksjonen velger duBygg en ny butikk for en kunde.
  8. Klikk påLagre.

Når du er ferdig med å jobbe med utviklingsbutikken, kan duoverføre den til en kundeellerarkivere den.

Finn ut mer omfunksjonene og begrensningenetil utviklingsbutikker.

Neste:Lær det grunnleggende om å sette opp en Shopify-butikk